• Tentoonstelling

  4 - 28 sept 2018 in Amsterdam

 • Dank aan de crowdfunders, AFK en Werk aan de Muur

  Help de tentoonstelling mogelijk te maken

  Crowdfunding met mooie tegenprestaties

  Je kunt helpen deze tentoonstelling te realiseren via crowdfunding van het platform Voor de Kunst. Alle kleine beetjes helpen, maar wil je wat extra doneren, dan krijg je een mooie tegenprestatie: een uitnodiging voor de opening op 6 september, een gesigneerd boek of één van de tentoongestelde werken.

   

  UPDATE: de crowdfundcampagne is succesvol afgerond

  Werk aan de Muur

  Werk aan de Muur sponsort

  Naast de crowdfunders helpt Werk aan de Muur als sponsor met het realiseren van de tentoonstelling. Natuurlijk zijn zij het ook die het afdrukken en inlijsten van de foto's verzorgen.

   

  Op de site van Werk aan de Muur vind je een grote collectie foto's en kunstwerken met een betaalbare prijs voor thuis of op kantoor.

  Amsterdams Fonds voor de Kunst

  Het AFK ondersteunt de crowdfundingcampagne

  Het AFK heeft de tentoonstelling uitgekozen om te ondersteunen met een mooie bijdrage aan de crowdfundcampagne.

   

  Het Amsterdams Fonds voor de Kunst investeert in kunst die het leven in de stad verrijkt. Het AFK stimuleert de kwaliteit, dynamiek en pluriformiteit van de Amsterdamse kunst, en draagt bij aan een sterk en veelzijdig kunstklimaat in de stad. Het fonds is er voor alle disciplines binnen de culturele sector, voor culturele organisaties en kunstenaars. Het AFK ondersteunt zowel het experiment als bewezen kwaliteit, gevestigde en relatief nieuwe organisaties, professionele kunst en amateurkunst – uit alle delen van de stad.